Steaua face presiuni si cere AMANAREA campionatului: "Suntem dezavantajati. Nu mai e fotbal suta la suta" Cele trei echipe care sunt de acord:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Decembrie 2013, 20:50

	Steaua face presiuni si cere AMANAREA campionatului: "Suntem dezavantajati. Nu mai e fotbal suta la suta" Cele trei echipe care sunt de acord:

► Bate-i, muica! Pandurii – Pacos, joi 20:00, in direct la PRO TV si Voyo.ro!

Petrolul, Steaua, Pandurii si Dinamo au cerut amanarea campionatului. Astra se opune si vrea sa joace ambele meciuri cu Steaua.

Stelistii spun ca ii dezavantajeaza faptul ca se joaca in continuare, deoarece conditiile sunt foarte dificile.

"Ne dezavantajeaza ca se joaca in continuare. Se joaca foarte greu, nu mai e fotbal suta la suta si e clar ca ne dezavantajeaza, pentru ca suntem o echipa tehnica, care nu refuza jocul. Pentru noi e greu pentru ca echipa adversa se apara, joaca minge lunga si e foarte greu daca mai au si putin noroc. Mi-as dori sa se intrerupa campionatul, dar nu va fi nicio problema daca vom juca celelalte meciuri. Asta e, toata lumea e impotriva noastra, Astra, Petrolul, s-au adunat toti, acum si Dinamo vrea sa prinda pe Steaua. Nu stiu in cati se da lupta, dar speram ca dupa o pregatire buna de iarna sa iesim noi campioni", a spus Chipciu.

Chipciu spune ca Steaua va da totul pe teren pentru a castiga meciul cu Chelsea, ultimul din grupele Ligii Campionilor. "Mergem la Londra fara nicio miza, e doar un meci de palmares. Mai mult ne concentram pentru meciul de la Piatra Neamt. E totusi o presiune in plus pentru ca Steaua nu a mai castigat de foarte multe meciuri in Liga Campionilor. Speram clar sa castigam, dar va fi foarte greu pentru ca Chelsea este una dintre marile puteri ale lumii. Speram sa facem un meci bun", a afirmat Chipciu.

Coronavirus România, 9 august. Autoritățile au anunțat 1.145 de cazuri noi de persoane cu Covid-19
BRAT