Steaua este IRONIZATA de rivala: "NU ne certam cu ei! Nu spun ei ca sunt campioni cu 20 sau 40 de puncte avans?" Reactia nebuna:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 20:45

	Steaua este IRONIZATA de rivala: "NU ne certam cu ei! Nu spun ei ca sunt campioni cu 20 sau 40 de puncte avans?" Reactia nebuna:

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Steaua are in plan sa ia un nou titlu in Liga 1, ceea ce stelistii numesc 'US 25'. Pana atunci insa, Steaua a ajuns pe locul intai, in premiera in acest sezon, iar rivalele o ironizeaza.

"Nu zic ei ca sunt campioni fara sa mai joace, ca vor castiga la 20 de puncte, la 40 de puncte? Acum sa ne apucam sa ne certam cu ei la cate puncte vor castiga titlul?

Nu cred ca Steaua va avea o contracandidata in acest an la titlu. Probabil va castiga si in acest an, nu stiu de ce maniera. Au cea mai buna echipa. Noi avem obiectiv sa terminam sus, daca se poate intre primele trei si sa mentinem ce am realizat anul trecut. Mai departe, anul urmator, daca avem puterea, incercam si mai mult", a spus Dinu Gheorghe, la Digi.

Astra Giurgiu si Steaua inca nu au jucat in acest sezon, pentru ca meciul a fost amanat. In prezent, Steaua e lider, in timp ce Astra este pe locul trei in clasament, tot cu doua meciuri in minus, dar si cu un punct mai putin decat ros-albastrii.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT