Steaua lui Reghe l-a lasat INTERZIS pe Lucescu: "Nu se bate nimeni cu ei, n-are nimeni nici macar potential sa bata Steaua!"

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 19:59

	Steaua lui Reghe l-a lasat INTERZIS pe Lucescu: "Nu se bate nimeni cu ei, n-are nimeni nici macar potential sa bata Steaua!"

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Mircea Lucescu a fost impresionat de Steaua lui Reghe. Nu crede ca exista echipa care sa-i puna probleme la titlu in acest sezon.

Lui Lucescu i-a placut Steaua si in Liga. Crede ca un rezultat corect cu Schalke ar fi fost unul de egalitate.

"Steaua a aratat foarte bine cu Schalke pana la gol, in mod normal meciul ala trebuia sa se termine 0-0 sau 1-1. Asta e fotbalul, te pedepseste. Daca lasi spatii in spate, cum au lasat ei la 1-0, era normal sa existe situatii pentru Schalke. Nu conteaza ca a fost 3-0, conteaza ca a fost o infrangere. Daca Steaua bate acasa, atunci lucrurile se echilibreaza, o sa vedeti", a spus Lucescu la Sport.ro.

Antrenorul lui Sahtior se asteapta la inca un sezon fara probleme interne in Ghencea:

"N-are cine sa le puna probleme. E o echipa bine asezata, formata, structurata. Nimeni n-are potential s-o bata pe Steaua. Se vor mai relaxa, poate vor mai pierde meciuri, dar nimeni nu-i poate depasi. Nu cred ca se poate intampla nimic", e de parere Lucescu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT