Steaua e FAVORITA sa ajunga in grupele CL! Astra e 'VICTIMA' sigura cu Lyon! Petrolul cauta miracolul! Cotele la pariuri:

Steaua e FAVORITA sa ajunga in grupele CL! Astra e 'VICTIMA' sigura cu Lyon! Petrolul cauta miracolul! Cotele la pariuri:

Romania are trei echipe in play-off-urile europene: Steaua, Astra si Petrolul. Sansele cele mai mari sunt ale Stelei, dupa cum o arata si cotele de la pariuri.

Stelistii sunt favoriti sa castige si sa califice dupa meciul cu Ludogorets, din deplasarea de la Sofia.

COTELE

Campioana din Romania este cotata cu 3,60 pentru o victorie in deplasare. Si egalul o califica pe Steaua, cotat cu 3,20. Un meci castigat de Ludogorets valoreaza 2,10, dupa cum o arata situatia de la pariuri.

In schimb, pentru calificare, dupa cum era si normal, avand in vedere victoria din Romania, Steaua este favorita, cu 1,44. Bulgarii au cota 2,62.

Hamza este, in opinia pariorilor, cel mai probabil marcator: cota 2,87. Keseru este abia al saselea marcator, cu cota 4,00, primii cinci fiind toti jucatori de la Ludogorets. Un gol reusit de un marcator 'de ocazie', cum e Latovlevici, are cota 29,00, cea mai mare.

Astra e vazuta ca victima sigura in fata francezilor, acasa. Chiar si dupa victoria din deplasare, romanii au cota 3,25 pentru un nou succes. Egalul este cotat cu 3,30, in timp ce un succes al lui Lyon are 2,20.

Petrolul, alta victima sigura, conform situatiei de la pariuri: 3,60 cota romanilor, 2,00 cota lui Dinamo Zagreb si 3,50 pentru un egal in Croatia.

O victorie de mers in prelungiri pentru Petrolul, scor 3-1, este cotata cu 29,00! 3-0 este scorul care o califica pe Petrolul, fara prelungiri, insa cota este astronomica: 41,00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. Surse: USR-PLUS a discutat despre o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies