"Steaua e ca un virus! E cea mai buna echipa!" El e noul pusti trimis de Hagi la Steaua din vara! Ce goluri magice vrea sa copieze

Latovlevici a dat un supergol cu Viitorul, iar dupa meci le-a tinut un discurs de adio colegilor de la Steaua. La vara vrea sa plece!

Reghe si-a asigurat spatele: L-a readus la Steaua pe Tosca, de la Viitorul lui Hagi: "Nu vreau sa zic ca majoritatea jucatorilor care se duc la o echipa si spun, domne, eu tin cu echipa asta de mic! Apoi se transfera la alta echipa si zic acelasi lucru: tin cu echipa asta de mic. Tata m-a dus la fotbal si sincer sa fiu el mi-a dat acest virus ca sa zic asa, el m-a facut stelist. Eu zic ca da, a ajuns sa fie un virus, e cea mai mare echipa din Romania!", spune Tosca.

Chiar daca a fost crescut de Steaua, Tosca a debutat in liga intai chiar impotriva Stelei. Juca la Urziceni! Putea sa ajunga si la Dinamo!

"M-au urmarit si cei de la Steaua si cei de la Dinamo si am avut de ales! De aici pot sa spun ca sant stelist. Dupa parerea mea m-au ales cel mai bine."

La Viitorul, Hagi il pregateste si pe Tosca sa dea goluri ca Latovlevici: "Pai trebuie sa incerci in primul rand ca sa ti iasa. O sa incerc si au mai mult si sper sa reusesc!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Elena Udrea - 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu - 5 ani, în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor din 2009
BRAT

Modifică setările cookies