Steaua e aproape sa il transfere pe Cernat! "Diamantul" Otelului a recunoscut ca a fost sunat de Mirel Radoi

Steaua e aproape sa il transfere pe Cernat! "Diamantul" Otelului a recunoscut ca a fost sunat de Mirel Radoi

Steaua isi cauta un mijlocas ofensiv iar Cernat este prima varianta.

Florin Cernat a intrat in atentia Stelei de la meciul direct dintre cele doua echipe, castigat de moldoveni cu 2-1 pe National Arena. Acesta a fost cel mai bun jucator de pe teren, fiind aplaudat de putinii spectatori la iesirea de pe teren.

Cernat este acum foarte aproape de Steaua, fiind dorit de Gigi Becali la mijlocul terenului. Acesta a avut o experienta foarte buna cu Sanmartean, acesta fiind adus la Steaua dupa 30 de ani, la fel ca Cernat, care are 34 de ani impliniti anul acesta.

Sanmartean a fost cel mai bun jucator al Stelei cat timp a jucat in Ghencea, fiind vandut in iarna pentru 500.000 de euro la Al Ittihad, la arabi. Cernat a confirmat negocierile cu Steaua, recunoscand ca a fost sunat de Radoi insa negand ca au vorbit despre un transfer:

"Am avut o discutie cu Mirel Radoi, dar pana sa vorbim de contract mai este. Am avut doar o discutie ca intre prieteni. Am jucat impreună la lot si ne cunoastem foarte bine. Am discutat mai mult de viata personala, nu neapărat de un viitor transfer", a spus Cernat.

Transferul lui Cernat la Steaua va fi oficializat dupa ce cele doua parti se vor intelege din punct de vedere financiar, Cernat venind liber de contract la Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies