Steaua, de NERECUNOSCUT! E incredibil cum ar putea arata echipa din iarna, daca Becali accepta toate ofertele de transfer

Steaua, de NERECUNOSCUT! E incredibil cum ar putea arata echipa din iarna, daca Becali accepta toate ofertele de transfer

Portugalia - Tara Galilor si Germania - Franta, semifinalele UEFA Euro 2016, sunt miercuri si joi IN DIRECT la ProTV, de la ora 22:00

Becali a anuntat ca sunt mai multe oferte in acest moment pentru jucatorii sai, dar nu are de gand sa faca mutari pana cand nu vor trece preliminariile din Liga si Europa League.

Steaua s-ar putea desparti de mai multe nume cheie din toamna.

VARELA - Liderul defensivei Stelei e dorit la PAOK, iar dupa preliminariile din Liga, in functie de rezultat, ar putea pleca. Sunt sanse mari ca el sa se desparta din iarna de club.

STANCIU - Cel mai bun fotbalist al Stelei in ultimul sezon ar putea pleca in Franta, la Lorient, pentru o suma de aproximativ 6 milioane de euro. Becali e dispus sa-l dea dupa preliminariile Ligii.

CHIPCIU - Ar putea pleca la prima oferta concreta, din cauza salariului sau prea mare. 30.000 euro pe luna incaseaza Chipciu.

HAMROUN - Cel mai inspirat transfer facut de Steaua in 2015 e dorit in tarile calde, acolo unde ar putea ajunge din iarna.

Cum ar arata Steaua la iarna daca Becali se va desparti de acesti jucatori? Cojocaru - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic - Ovidiu Popescu, Pintilii, Achim - Popa, Golubovic, Aganovic

De ce Cojocaru titular? Din cauza noului regulament cu un jucator U21 in teren, Nita, cel mai bun portar al Stelei in ultimul sezon ar putea ramane pe banca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies