Sambata 09 Ianuarie 2016, 17:34

Steaua de 5 stele! Cum arata compexul de lux in care s-a cazat Steaua: Reghe poate urmari toate antrenamentele de la balcon :) Primul meci de pregatire al iernii

Primul cantonament al iernii se desfasoara in perioada 11 - 21 ianuarie, in Belek (Turcia).

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Steaua isi face primul cantonament al iernii in Gloria Sports Arena, una dintre cele mai moderne baze de pregatire pe care le ofera Turcia in perioada iernii.

Complexul se intinde pe 105.000 de metri patrati, are un staff de 300 de persoane si poate gazdui maximum 300 de persoane simultan. Are doua terenuri chiar langa hotel (unul principal, pe care se joaca meciurile amicale) si altul de antrenament, care sunt ingrijite in fiecare zi.

Toate camerele hotelului au vedere spre terenul de fotbal.

Echipe precum Besiktas, Dnepr si Ajax au ales cantonamentele aici in ultimul an.

Complexul este spectaculos si pune la dispozitie toate dotarile si echipamentele necesare antrenamentelor. O piscina in care se alearga, iar toti parametri sunt masurati in timp real, si o sauna criogenica cu trei camere, de temperaturi diferite (-9, -60 si -111 grade Celsius) sunt puse la dispozitia jucatorilor.

Pentru relaxare, stelistii pot juca sah cu piesele uriase din fata hotelului, pot inchiria biciclete, sau pot juca baschet, tenis sau hochei pe iarba.

Laurentiu Reghecampf isi va concentra pregatirea din primul cantonament al iernii pe acumulare fizica, in aceasta perioada fiind programat un singur meci de pregatire: cu Young Boys (Elvetia), pe 19 ianuarie.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
2 comentarii
  • 11 2016
    LM Bine ca Steaua are bani de cantonamente de lux si nu are bani de transferuri,parca nu se duc la pregatire ci in vacanta.Ce sa le ceri unui cioban lerozat si unui antrenor increzut....
  • 9 2016
    stra+luce+nthory+de+nord acusi vin inapoi la Glina.acolo e locul gunoaielor...
  • 11 2016
    anticomunisti Acolo va construi nentu' negoita npoul stadion ,,Ham Ham''! O stie o tara intreaga! Nu o sa plateasca niciodata 35000 de euro cat va fi chiria noului stadion al ministerului de interne! Cat poti fi de phroost! Clubul militiei si securitatii au ajuns si ei in cantonament...in Balta Brailei la o pensiune de 3 margarete!!!!!...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT