Steaua de 5 stele! Cum arata compexul de lux in care s-a cazat Steaua: Reghe poate urmari toate antrenamentele de la balcon :) Primul meci de pregatire al iernii

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Ianuarie 2016, 17:34
Data actualizarii: Sambata 09 Ianuarie 2016, 17:48

Primul cantonament al iernii se desfasoara in perioada 11 - 21 ianuarie, in Belek (Turcia).

Steaua isi face primul cantonament al iernii in Gloria Sports Arena, una dintre cele mai moderne baze de pregatire pe care le ofera Turcia in perioada iernii.

Complexul se intinde pe 105.000 de metri patrati, are un staff de 300 de persoane si poate gazdui maximum 300 de persoane simultan. Are doua terenuri chiar langa hotel (unul principal, pe care se joaca meciurile amicale) si altul de antrenament, care sunt ingrijite in fiecare zi.

Toate camerele hotelului au vedere spre terenul de fotbal.

Echipe precum Besiktas, Dnepr si Ajax au ales cantonamentele aici in ultimul an.

Complexul este spectaculos si pune la dispozitie toate dotarile si echipamentele necesare antrenamentelor. O piscina in care se alearga, iar toti parametri sunt masurati in timp real, si o sauna criogenica cu trei camere, de temperaturi diferite (-9, -60 si -111 grade Celsius) sunt puse la dispozitia jucatorilor.

Pentru relaxare, stelistii pot juca sah cu piesele uriase din fata hotelului, pot inchiria biciclete, sau pot juca baschet, tenis sau hochei pe iarba.

Laurentiu Reghecampf isi va concentra pregatirea din primul cantonament al iernii pe acumulare fizica, in aceasta perioada fiind programat un singur meci de pregatire: cu Young Boys (Elvetia), pe 19 ianuarie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!