Steaua, datoare la FC Brasov! Cati bani trebuie sa plateasca Becali dupa ce l-a dat pe Chipciu cu 3,5 milioane

Steaua, datoare la FC Brasov! Cati bani trebuie sa plateasca Becali dupa ce l-a dat pe Chipciu cu 3,5 milioane

Gigi Becali a incasat 3,5 milioane de euro de la Anderlecht pentru Chipciu, dar nu a platit prima de formare a jucatorului. 

Aflati in insolventa, cei de la FC Brasov asteapta 375.000 de euro de la Gigi Becali in urma transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht. Brasovenii se plang ca oficialii Stelei intarzie cu suma, iar jucatorii lor sunt neplatiti de luni bune.

"Am discutat cu jucatorii si inainte de meciul cu Juventus Bucuresti si apoi cu o parte din ei si saptamana trecuta. In acest moment conturile clubului sunt goale si noi ne-am bazat foarte mult pe transa din transferul lui Chipciu la Anderlecht. Din ce stiu, cei de la Top Expert SPRL, mai precis Marian Brescan, a avut mai multe runde de discutii cu Gigi Becali pentru a face plata. Se pare insa ca pe Gigi Becali il doare la basca, altfel nu-mi explic de ce intarzie aceasta plata.

Au fost discutii si cu Valeriu Argaseala, ni s-a spus ca mai vedem, dar deocamdata nimic. Pe acesti bani ma bazam cand am discutat cu jucatorii si le-am spus ca speram ca pana de Craciun sa platim salariile. Sacul este gol si la aceasta ora ne bazam doar pe promisiuni. Noi avem restante doar o luna, stiu sigur ca la alte cluburi sunt restante de 2-3 sau chiar patru luni", a declarat Gabriel Florescu, presedintele lui FC Brasov, pentru Monitorul Expres.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies