Steaua, aproape de o MARE greseala?! Jucatorul e pe lista fotbalistilor DATI afara de Becali in iarna

Steaua, aproape de o MARE greseala?! Jucatorul e pe lista fotbalistilor DATI afara de Becali in iarna

Reghecampf a insistat sa-l pastreze, dar Becali n-a putut fi convins. Jucatorul e la o luna distanta sa se desparta de club.

Steaua e lider, insa putini dintre jucatori sunt siguri de locul lor in echipa care trebuie sa intre in grupele Champions League la anul. Desi s-a declarat dispus sa negocieze cu Becali, Bourceanu e unul dintre fotbalistii care vor pleca in iarna. Asta in ciuda faptului ca e primul in top-ul indexului InStat pentru actualul sezon! Bourceanu a jucat in 24 de meciuri si are index 275, peste alti doi stelisti care ar putea sa dispara din primul 11 din februarie. Fundasul stanga Momcilovic (267) si inchizatorul transformat de Reghe in fundas central Moke (261) completeaza top 3 la Steaua.

Tamas (258) e pe 4, iar William de Amorim al 5-lea (255). Dintre jucatorii cu minute multe in actuala campanie, cel mai slab e Adi Popa, care ajunge abia la 229, putin deasupra lui Florin Tanase si a lui Tudorie, ambii cu 223.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Milioane de măşti de protecţie destinate persoanelor defavorizate, cumpărate în starea de urgență, nu au fost distribuite
BRAT
Modifică setările cookies