Steaua a vrut sa il transfere pe Eric in iarna, brazilianul a facut o aroganta maxima! Ce le-a raspuns stelistilor cand a vazut contractul

Steaua a vrut sa il transfere pe Eric in iarna, brazilianul a facut o aroganta maxima! Ce le-a raspuns stelistilor cand a vazut contractul

Eric putea sa ia titlul cu Steaua si sa joace in Liga Campionilor insa a ales Pandurii dupa ce Steaua a refuzat sa ii dea un contract pe 6 luni.

Eric este unul dintre jucatorii doriti de Gigi Becali in ultimii ani. Acesta a fost aproape sa ajunga de mai multe ori in Ghencea insa transferul nu s-a materializat.

Brazilianul a fost cel mai aproape de Steaua in iarna, cand a revenit in Liga I. Steaua a vrut sa il transfere pentru 2 ani si jumatate insa Eric a refuzat, dorind sa joace doar 6 luni la Steaua.

"Ei au vrut contract pe doi ani si jumatate si am spus ca nu. Doi ani si jumatate nu era bine. Am 29 de ani si vroiam sa plec dupa sase luni in strainatate", a explicat Eric la Dolce Sport.

Si Dinamo l-a cautat pe Eric  de Oliveira, care pana la urma a ales Pandurii: "Dinamo este echipa mare, nu puteam sa ajung la Dinamo, nu eram in forma, aveam kilograme in plus si nu stiu daca cei de la Dinamo aveau rabdare cu mine. Regretul este ca nu am ajuns la o echipa mare", a mai spus Eric.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies