Minciuna sau EROARE? "Ropotan a fost avertizat in locul lui Goian!" Ropotan trebuia eliminat!

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Mai 2009, 09:06
Minciuna sau EROARE? "Ropotan a fost avertizat in locul lui Goian!" Ropotan trebuia eliminat!

Au sperat, dar au sperat degeaba! Oficialii "ros-albastri" au crezut ca pot castiga meciul cu Dinamo la "masa verde", dupa ce ieri a aparut zvonul ca Lucian Goian a jucat, desi avea patru cartonase galbene.

Misterul a fost elucidat insa repede - arbitrul care a oficiat partida dintre Urziceni si Dinamo, meciul unde se presupune ca Goian a primit al patrulea galben spune ca totul nu a fost decat o confunzie:

“Nu l-am avertizat atunci pe Goian, desi atunci cand am revazut meciul alaturi de tatal meu, noi am observat ca cei doi comentatori ai jocului au spus ca eu i-am dat cartonas galben lui Goian. Nu este adevarat! Atunci, eu l-am avertizat pe Ropotan, Goian era si el linga fotbalistul accidentat de la Urziceni si probabil ca de aici a plecat confuzia", a spus Marius Avram in ProSport.

“La LPF, Goian era inregistrat cu 3 cartonase galebene. Avem si noi pe cineva care se ocupa de evidenta cartonaselor separat de ce apare in ziare si nu puteam face o asemenea gafa”, a spus Tica Danilescu.

“Aveam doar trei cartonase galbene. La Dinamo nu se fac astfel de greseli”, s-a aparat Goian.

La Dinamo nu se fac astfel de greseli, insa la arbitraj da!  Marius Avram sustine ca nu Goian a fost cel avertizat, ci Ropotan. Toate bune si frumoase, insa Ropotan mai avea un cartonas galben primit in minutul 30, ceea ce inseamna ca in minutul 59 cand a fost avertizat in locul Goian ar fi trebuit sa primeasca ROSU. Evident ca asta nu s-a intamplat, iar confuzia domneste din nou!

 

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies