Liga 1

Steaua a RENUNTAT DEFINITIV la Piovaccari! Anuntul surpriza facut despre un nou atacant! Cum arata acum planul transferurilor

Piovaccari nu va mai reveni la Steaua din aceasta vara. Anuntul a fost facut de presedintele clubului, Valeriu Argaseala.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 15:29
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 16:08

La prezentarea oficiala a lui Arlauskis la Steaua, Valeriu Argaseala a declarat ca Steaua nu are nicio sansa sa-l mai ia de la Sampdoria:

"La Federico Piovaccari a intervenit si situatia contractuala. Aseara am avut o discutie in ceea ce il priveste pe Piovaccari si se pare ca lucrurile nu mai pot fi schimbate, in sensul ca Sampdoria sa fie de acord cu plecarea lui"
, a spus Argaseala.

STEAUA NU MAI CAUTA ATACANT

Valeriu Argaseala a anuntat ca Steaua va ramane cu Chipciu si Keseru pe postul de atacant:

"Nu, nu cautam jucator pentru acest post. Dupa cum se stie, Kapetanos nu mai juca de ceva vreme, iar Piovacari nu mai era folosit".

"Reunirea este pe 13 iunie cand este vizita medicala si nu mai vine nimeni. Tosca (n.r. - de Alin Tosca de la Viitorul) este deja transferat. La finalul fiecarui an pleaca jucatori, vin altii, asa este viata fiecarei echipe. Important este ca forta grupului sa ramana aceeasi. Iar acum eu cred ca posturile importante sunt acoperite si echipa este omogena",  a mai spus Argaseala.

DUPA PRELIMINARIILE UCL MAI POT PLECA JUCATORI

"Este stabilit foarte clar ca de la Steaua nu va mai pleca niciun jucator. Iar daca va fi o oferta de nerefuzat, atunci se va intampla dupa ce vom termina preliminariile pentru calificare. Pentru Pintilii (n.r. - transferat la Al Hilal) era o oferta de nerefuzat avand in vedere ca mai avea un an de contract si avea varsta de 30 de ani", a spus Valeriu Argaseala.

Modifică setările cookies