Steaua a ratat un atacant din cauza fanilor! "Au fost discutii cu Steaua, dar era prea mult sa ajung la ei!"

Steaua a ratat un atacant din cauza fanilor! "Au fost discutii cu Steaua, dar era prea mult sa ajung la ei!"

Ianis Zicu a povestit cum era sa ajunga la Steaua, insa a refuzat de frica sa nu fie fluierat.

Ianis Zicu este acum la Tg. Mures, dupa o experienta deloc reusita la Petrolul. El a acuzat faptul ca nu a jucat pe postul sau obisnuit, din cauza faptului ca Teixeira era in forma, astfel ca el nu a dat randamentul asteptat.

"ERA DEJA PREA MULT!"

"Daca ar fi sa aleg cu sufletul, probabil ca as vrea sa mai joc pentru Poli Timisoara si Rapid. La Dinamo oricum oamenii au o opinie despre mine si m-ar fluiera. Am facut greseala ca, la 23 de ani, sa ma duc de la Inter la Dinamo, dupa aia de la Inter la Rapid, si iar de la Inter la Dinamo si s-a creat o confuzie generala.

Au fost unele discutii in urma cu 5-6 ani si cu Steaua, dar era prea mult. Dupa tot ce am creat eu in Romania, am jucat la Dinamo, Rapid si Timisoara, sa ma fi dus la Steaua era deja prea mult. Daca lucrurile nu ar fi mers, as fi fost fluierat si de cei de la Steaua, si de cei de la Rapid, si de cei de la Dinamo.

Asa, am ramas cu sufletul la Rapid si Timisoara", a spus Ianis Zicu la Digi.

Zicu a jucat cea mai buna perioada din cariera la Timisoara, unde in 2011 a iesit golgheterul Ligii I, cu 18 goluri. Ianis va implini 31 de ani la finalul lunii octombrie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies