Steaua Superliga

'Steaua a negociat cu el, cred ca s-a blocat totul!' Ultimul jucator intrat pe lista campioanei

Dupa Tahar, Mihalcea, Hamroun si Tudorie, Steaua mai putea lua in aceasta vara un jucator de la o echipa retrogradata din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iulie 2015, 13:53
Data actualizarii: Duminica 12 Iulie 2015, 13:54

Ros-albastrii au negociat pentru Mengolo, anunta fostul antrenor al lui U Cluj, George Ogararu. Discutiile s-au blocat si de aceasta data, cum s-a intamplat si la Tade, Hamza sau Mihai Roman. Ogararu crede ca Steaua are urgent nevoie de un atacant.

"Se vede ca Steaua nu are un jucator sa bage mingea in poarta. Steaua este slabita, aceste doua meciuri oficiale ne confirma asta. Jucatorii veniti nu se ridica la nivelul celor care au plecat si cred ca e o probleme. Sanse sunt pentru calificarea in Liga, dar trebuie sa treaca de dubla asta cu Trencin. M

irel este un tehnician ambitios. Steaua are nevoie de jucatori in atac. Martinus poate face diferenta, nu stiu de ce nu a mai venit. Steaua ramane principala favorita. Sunt echipe care s-au intarit si vor fi mai multe echipe care se vor bate acum. Si Mengolo a avut discutii cu Steaua, cred ca au intrat in impas. Este un jucator foarte bun", a spus Ogararu.

Modifică setările cookies