Stapanii decibelilor! Cei 8000 de dinamovisti au reusit sa isi intreaca rivalii pe stadion! Cat de tare au "latrat" cainii :)

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Martie 2014, 08:44

	Stapanii decibelilor! Cei 8000 de dinamovisti au reusit sa isi intreaca rivalii pe stadion! Cat de tare au "latrat" cainii :)

► Sambata 21:30 Local Kombat "Innebunesti in Ploiesti!" in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Cei 8000 de suporteri dinamovisti au reusit sa ii intreaca pe rivalii lor din Ghencea. Dinamovistii au atins 85 de decibeli, cand echipa a intrat pe teren la incalzire, la fel ca atunci cand si-au prezentat coregrafia.

Prezenti in numar mult mai mare, stelistii au atins doar 77,7 decibeli la prezentarea formatiei si 71 de decibeli la primul gol, marcat de Latovlevici, pentru ca mai apoi sa urce pana la 80 de decibeli la reusitele lui Tanase si Keseru, anunta cotidianul tiparit al Gazetei Sporturilor.

Spre deosebire, galeriile din Anglia strang si peste 90 de decibeli (Liverpoo, Manchester United si Aston Villa), in timp ce majoritatea se afla la nivelul romanilor (Chelsea 80db, Arsenal 77db, Man City 71db). In comparatie, o orchestra simfonica are 99 de decibeli, decolarea unui avion 98 de decibeli, sirena unei ambulante 120 de decibeli, un pistol scoate 165 de decibeli iar pragul maxim de zgomot suportat de om este de 120 de decibeli.

"Cainii" din tribune au fost mai fiorosi decat patrupezii din jurul stadionului, latratul unui caine masurand pana la 75 de decibeli, in timp ce galeria a strans 85 de decibeli in momentele de varf.

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies