Stadionul Steaua va fi modernizat! Cum va arata dupa lucrarile pentru EURO 2020. Boroi: "O echipa pe nume Steaua va juca aici"

Stadionul Steaua va fi modernizat! Cum va arata dupa lucrarile pentru EURO 2020. Boroi: "O echipa pe nume Steaua va juca aici"

Seful CSA, George Boroi, a oferit detalii noi despre modernizarea stadionului Steaua. 

Astazi a avut loc prima intalnire cu reprezentantii cluburilor de la Compania Nationala de Investitii, cea care se va ocupa de modernizarea arenelor de la Steaua, Dinamo, Rapid si "Arcul de Trimuf" pentru organizarea meciurilor de la EURO 2020.

La intalnire au participat sefii de la CS Rapid, CS Steaua, presedintele Federatiei Romane de rugby si secretara lui Razvan Burleanu. Seful FRF si presedintele lui CS Dinamo au lipsit.

George Boroi a dezvaluit ca stadionul Steaua nu va fi reconostruit ci modernizat si a anuntat ca acolo va juca o echipa denumita Steaua dupa terminarea lucrarilor.

"Stadionul Steaua cred ca va fi doar modernizat, pentru ca exista tribuna oficiala, a carei durata de functiune nu a expirat. Probabil vor fi inlocuite cele doua treimi din stadion, mai putin tribuna oficiala, care va fi refacuta la standardele UEFA 2020.

Se va face o expertiza in ceea ce priveste tribuna oficiala si celelalte corpuri ale stadionului. Sunt propuneri si pentru pastrarea stadionului la capacitatea pe care o are acum.

Cat despre echipa care va evolua acolo, va fi o echipa care va purta probabil numele Steaua”, a mai spus Boroi la Digi.

Acesta a comentat si o posibila intelegere cu Gigi Becali.

"Nu stiu, depinde, ramane de discutat. Suntem dispusi spre orice colaborare, spre orice dialog.", a mai spus Boroi. 

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies