"Pare dintr-o alta catergorie de varsta" El e jucatorul care a impresionat la U21! Oamenii de la echipa de club au analizat totul

"Pare dintr-o alta catergorie de varsta" El e jucatorul care a impresionat la U21! Oamenii de la echipa de club au analizat totul

Nationala U21 a Romaniei a inceput campania de calificare pentru Campionatul European din 2021 cu o infrangere in Danemarca.

Romania a fost condusa cu 2-0 pana in minutul 80 cand Florinel Coman a reusit sa reduca din diferenta. Tot Florinel Coman a ratat un penalty in prelungirile partidei, cu care am fi putut evita infrangerea.

Cu toate acestea, Florinel Coman a fost omul care s-a facut remarcat din echipa Romaniei, avand un joc foarte bun.

"Sunt bucuros si putin trist pentru Coman. Sunt un pic trist pentru el ca a ratat. Pentru moralul lui era important sa marcheze. Forma lui buna am vazut-o si la antrenamente. Efectiv, pare dintr-o alta categorie de varsta", a spus Narcis Raducan la Digi.

Selectionerul Cosmin Contra a fost criticat de Gigi Becali pentru ca nu l-a adus la echipa mare pe Florinel Coman pentru meciurile cu Spania si Malta.

"E faptul consumat, bine ca a reusit sa isi demonstreze valoarea aici. Sper sa treaca rapid peste aceasta dezamagire si sa isi continue ascensiunea. El a mai jucat varf", a completat Narcis Raducan.

Si directorul tehnic FRF, Mihai Stoichita, a avut cuvinte de lauda la adresa lui Coman si a spus ca Florinel Coman va face pasul la echipa mare.

"Cred ca daca va evolua cum cred eu, Florinel se va desparti de Radoi. Daca va reusi sa ajunga acolo, va fi si datoria celor de la tineret care stiu sa il stimuleze si sa il conduca acolo", a spus Stoichita la PRO X.

Pentru pustii lui Radoi a fost primul meci din grupa, urmand ca pe 10 si 14 octombrie sa joace acasa cu Ucraina U21 si Irlanda de Nord U21.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT