"Sper ca anul viitor sa joace la nationala mare" Hagi a dezvaluit ce se intampla cu Ianis dupa ce a ratat penalty cu Concordia

"Sper ca anul viitor sa joace la nationala mare" Hagi a dezvaluit ce se intampla cu Ianis dupa ce a ratat penalty cu Concordia

Steaua - Rosenborg e joi de la 21:00, in direct la ProTV

Ianis Hagi este mai nou capitanul Viitorului, desi are doar 16 ani. Acesta a avut insa un moment mai putin placut la ultimul meci de campionat, cu Chiajna, atunci cand a ratat un penalty la 2-0 pentru Viitorul.

Hagi a declarat ca Ianis a fost afectat dupa ratare insa spera ca are de invatat din aceasta experienta, mai ales ca este un jucator tanar, de viitor, ce trebuie sa creasca alaturi de ceilalti pusti talentat pe care ii are echipa.

"Ianis e unul dintre copiii buni pe care ii avem, joaca din ce in ce mai bine de la meci la meci, progreseaza, joaca bine si cu mingea si fara ea, se pune in serviciul echipei, vor veni si momentele mai bune pentru el. Am vorbit si cu ceilalti jucatori dar a fost decizia mea sa ii dau banderola de capitan. El invata din tot ce se intampla nu uitati ca are doar 16 ani, este un copil. A fost suparat dupa penalty dar totul dureaza o noapte, o zi, dupa care o iei de la capat. Sper ca la anul sa poata sa intre in circuitul echipei nationale aia mare a Romaniei. Daca esti bun toata lumea te cauta si esti competitiv, sper ca intr-o zi sa joace la nationala. Mai are de mancat totusi pana sa fie numarul 10", a spus Gica Hagi la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies