Sorin Cartu Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

Sorin Cârțu l-a lăsat pe Mirel Rădoi cu mâna întinsă: „Îmi insulta inteligența!”

Sorin Cârțu a refuzat oferta de pace venită din partea lui Mirel Rădoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 20:35
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 20:36

Înfrângerea din Cupa României, 1-2 cu FC Argeș, l-a făcut pe Mirel Rădoi (41 ani) să demisioneze de la Universitatea Craiova. Decizia antrenorului a fost surprinzătoare. La flash-interviu mărturisise că nu se gândește la plecare, ca la 5 minute să anunțe că viitorul său la gruparea din Bănie s-a încheiat.

Sorin Cârțu nu i-a acceptat scuzele lui Mirel Rădoi

Fostul selecționer a mai punctat la finalul înfrângerii cu FC Argeș că a fost deranjat de ramarca soției lui Sorin Cârțu de pe facebook, care i-a pus la îndoială capacitatea de pedagog. Iar de la acest schimb de idei, relațiile între președintele Univerisității Craiova și fostul său elev s-au deteriorat. 

„Cum să dai 4 jucători afară când tu mai ai 10 etape când poți câștiga puncte? Noi am fost singura echipă care n-a exploatat perioada aceea de 17 zile. Am luat un singur punct. În seara când Rădoi și-a dat demisia am avut o stare mai rea ca oricând.

Eu mereu mi-am asumat. Am pierdut contracte de sute de mii de euro, eu nu sunt atârnător, îmi asum tot. Bă, dar când eu n-am nicio vină și tu spui că sunt responsabil de eșecurile tale”, a declarat Sorin Cârțu pentru ProSport

Președintele grupării din Bănie a dezvăluit că Mirel Rădoi l-a căutat a doua zi, în tentativa de a-și prezenta scuzele că l-a invinuit pentru regresul Universității Craiova. 

„Eu nu spun dacă a fost sau nu înfumurat. Am fost foarte supărat că m-a atacat. El n-a existat în viața mea, eu nu exist în viața lui. Nu mi se pare normal ca tu, după meciul ăla cu FC Argeș, să faci ce ai făcut la televizor, iar a doua zi când ai venit să reziliezi contractul să vii la mine în birou să dai mâna cu mine și să-ți prezinți scuzele.

Voi ce credeți, am dat mâna cu el? Nici n-am vrut să aud! Mi s-a părut o subapreciere, îmi insultă inteligența. Balint n-a reușit, Mirel n-a reușit, e vina noastră, nu? Dați vina pe noi. Rădoi când a venit a cerut jucători”, a mai spus Sorin Cârțu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!