Sorin Cârțu, despre tensiunile cu Marian Copilu: ”Nu ne încurcăm!”

Sorin Cartu Marian Copilu Universitatea Craiova Superliga Sorin Cartu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 16:53
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 16:59
Universitatea Craiova se duelează cu CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena ”Ion Oblemenco” din Bănie.

Partida ce va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan se anunță a fi cea mai interesantă întâlnire a etapei. Univerisitatea Craiova, echipă ce a căștigat un singur meci în ultimele 9 etape. Oltenii sunt gata să producă surpriza și să îi ofere CFR-ului al treilea meci consecutiv fără victorie, după rezultatele de egalitate cu FCSB și FC Botoșani.

Sorin Cârțu spune că există presiune pe echipa lui, înaintea acestui meci, mai ales că nu este o perioadă prea bună pentru olteni. Acesta a vorbit și despre colaborarea dintre el și Marian Copilu, noul director executiv al clubului.

Sorin Cârțu, detalii despre relația pe care o are cu Marian Copilu 

Tot timpul e presiunea ridicată la Craiova când e vorba de fotbal! (râde) Orgoliu, ambiție… la noi, la olteni, la ăstea nu avem adversari…

Și noi, și ei jucăm mereu la câștig, nu poate fi meciul decât greu, și pentru noi, și pentru ei. Va fi o încleștare ca „alba-neagra”, este sau nu este. Nu, pentru că este o colaborare deplină între noi (n.r. între el și Marian Copilu). 

Se păstrează niște distanțe de activitate acoperite de respect. Nu ne încurcăm atribuțiunile. Este un tip realist și cât se poate de serios și respectuos. Un tip elegant, care își vede de treaba pe care o are, realist și respectuos. Nu există nicio problemă între noi. Deocamdată… (râde) Glumesc… chiar n-avem nicio problemă”, a spus Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

El și Marian Copilu au participat, alături de reprezentanții Craiovei Maxima, la o cină, prilej de a stabili viitorul clubului-simbol al Olteniei. Acesta a spus că inițiativa a venit din partea lui Marian Copilu

A fost cât se poate de… publică… pe față… cum să spun? A fost o seară frumoasă, a fost chira inițiativa lui Marian, el a vrut să cunoască mai bine… să pătrundă spiritul oltenesc… El este… se trage din olteni, părinții au fost olteni. El nu ne-a prins pe noi, „Maxima”, jucând, dar părinții lui da și i-au povestit despre noi…

– Cei care mai trăim… (oftează)… Cami (n.a. – Radion Cămătaru), Silvică (n.a. – Silviu Lung), Negoro (n.a. – Nicolae Negrilă), Vulpea (n.a. – Aurel Beldeanu)… a fost și Adrian Popescu… Pele (n.a. – Costică Donose), care e mereu cu noi, a fost plecat pe la Herculane și a lipsit…

Chiar a fost o seară de socializare! (râde) Întotdeauna la un șpriț, la o îmbucătură se fac, se adâncesc relațiile de prietenie, se apropie oamenii…”, a completat oficialul oltean.

Noi detalii despre postul lui Laurențiu Reghecampf

Întrebat dacă postul lui Laurențiu Reghecampf este în pericol, Sorin Cârțu a răspuns sincer, spunând că nu s-a discutat despre schimbarea antrenorului, chiar dacă clubul va pierde duelul cu CFR Cluj. 

Nici gând de așa ceva, chiar nu s-a vorbit nimic de asta. Nimic despre Laurențiu Reghecampf. Am depănat amintiri din timpul nostru… povești din timpul nostru… a fost o șuetă între prieteni. Nici nu știu când a trecut timpul… vreo patru, cinci ore am stat… Ca să mai detensionăm din tensiunea meciului cu CFR Cluj ne-am întâlnit, să ne deconectăm…”, a adăugat Cârțu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!