Solutie pentru Galca? Mihai Costea a revenit la Steaua si se antreneaza separat! Ce salariu incaseaza in acest sezon

Solutie pentru Galca? Mihai Costea a revenit la Steaua si se antreneaza separat! Ce salariu incaseaza in acest sezon

Galca a cerut transferul unui atacant, dar l-a primit pe Mihai Costea. Olteanul se antreneaza separat in Ghencea. 

Mihai Costea nu mai joaca de mai bine de un an, dar castiga 13.000 de euro pe luna la Steaua! Jucatorul a ratat un transfer in Polonia in aceasta vara, iar acum se antreneaza separat in Ghencea. Galca a cerut atacant, dar nu il vrea pe Costea la echipa in acest moment.

Mihai Costea a ajuns undeva uitat in Ghencea, la trei ani de la transferul de 1,1 milioane de euro de la Craiova. Costea cel mic a semnat pentru un contract de 10.000 de euro pe luna cu Steaua, insa salariul sau a crescut cu 1000 de euro pe luna in fiecare an de contract, astfel ca in acest sezon Mihai Costea ia 13.000 de euro pe luna de la Steaua.

Campioana a incercat sa scape de el, insa agentii jucatorului nu i-au gasit o echipa. Steaua l-a amendat cu 25% din salariu, in incercarea de a mai diminua din paguba, dupa o serie de declaratii date de jucator in presa. Costea incearca sa scape de amenda, dar si sa oblige Steaua sa ii achite restantele salariale din contract printr-o reclamatie la FRF.

Intre timp, Galca l-a anuntat ca se poate antrena in Ghencea cu preparatorul fizic Ciprian Pruna, dar a exclus varianta reprimirii lui Costea la echipa in acest moment, scrie Fanatik.

Costel Galca a cerut transferul unui atacant la Steaua si l-a primit pe Lemnaru de la U Cluj. Steaua mai forteaza aducerea unui atacant si a ajuns la varianta Bokila de la Terek. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies