Solutia Stelei pentru inlocuirea lui Tatarusanu, criticata: "Nu stiu nimic despre Bogatinov! N-are loc in poarta daca ramane Tata!"

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 08:20

	Solutia Stelei pentru inlocuirea lui Tatarusanu, criticata: "Nu stiu nimic despre Bogatinov! N-are loc in poarta daca ramane Tata!"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

Daniel Gherasim, fostul goalkeeper al Stelei in anii '90, nu crede ca transferul macedoneanului Bogatinov reprezinta o solutie reala pentru inlocuirea lui Tatarusanu.

Bogatinov n-a jucat in primul amical al iernii, cu Nurnberg, dar ar putea fi pe teren in aceasta seara, in partida cu Werder Bremen.

"Nu stiu nimic despre Bogatinov. Va trebui sa-l vedem la munca in partidele de pregatire. Dar, atata timp cat Tatarusanu mai ramane, n-are loc in poarta!"

"In mod normal, cand inlocuiesti un portar titular al nationalei, trebuie sa aduci pe cineva mai bun in lot. Plecarea lui Tata ar fi o pierdere foarte mare pentru Steaua.", a declarat Gherasim in Libertatea.

Daniel Gherasim a jucat 8 sezoane la Steaua, intre 1990 si 1998, timp in care si-a trecut in palmares 6 titluri si trei Cupe ale Romaniei.

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies