SOLUTIA de 15.000 de euro pentru ca 'episodul Kovacs' sa nu se mai repete! "Nu inteleg de ce nu facem asa!"

SOLUTIA de 15.000 de euro pentru ca 'episodul Kovacs' sa nu se mai repete! "Nu inteleg de ce nu facem asa!"

Mircea Sandu a vorbit despre situatia din Liga I dupa incidentele de la meciul ASA-Steaua si suspendarea lui Muresan.

Fostul sef al FRF a prezentat o solutie de 15.000 de euro pentru cat mai putine erori de arbitraj.

"Eu am initiat venirea lui Vassaras in Romania, dar nu ca presedinte. Mi-e prieten, dar nu se poate ce a facut CCA-ul. Nu regret ca l-am adus pe Vassaras. Dar oare Balaj si Tudor nu vor putea fi presedinti la aceasta Comisie?

Eu nu inteleg de ce nu aduc arbitri aditionali. I-ar costa 15.000 de euro in plus pe an, pentru ca 75% din bani ar fi suportati de cei de la UEFA. La penalty-ul de la Targu Mures - Steaua ar fi ajutat mult un astfel de arbitru. Noi n-am luat nici acele spary-uri, nici asta nu inteleg de ce nu am facut", a spus Sandu la Dolce.

"I-a facut ochiul cat sarmaua!"

"Din pacate, acelasi jucator (n.r. Gabi Muresan) i-a facut ochiul cat sarmaua lui Tanase. Tot el a avut un fault nu atat de dur impotriva unui jucator de la Viitorul. Gabi Muresan, undeva pe finalul carierei, ar trebui sa fie mult mai atent.

Ii poti distruge viitorul unui jucator, unii dintre ei sunt de echipa nationala. Lovirea violenta trebuie pedepsita. De aceasta data, Comisia a luat o decizie regulamentara. Nu e deloc mult! E un fapt dovedit!", a incheiat Sandu. 

Pentru cotul aplicat in figura lui Rusescu, Muresan a luat o sanctiune drastica: 16 etape de suspendare. Atacantul Stelei a fost operat pentru ca osul orbital a fost faramitat la impact; lui i s-a introdus o tija pentru regenerarea locului, sub ochiul stang.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies