Liga 1

GEST neasteptat al lui Copos! "E a lor, pentru ei am facut totul!" Dezvaluire despre situatia de la ProRapid:

Copos anunta ca nu vrea nimic in schimbul bazei de pregatire de la ProRapid, locul pe care l-a construit el si firmele sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2013, 12:45
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2013, 12:48

Baza ar urma sa fie data celui care va cumpara echipa de la Copos, in cazul acesta lui Cristescu.

Pana la finalizarea tranzactiei, de care ne mai despart cateva zile, probabil, Copos anunta ca toate cladirile, toate dependintele au fost ridicate pe un teren care e al statului. Pe toate facilitatile nu doreste nimic, insa ar vrea ca activitatea de acolo sa continue pentru binele si viitorul Rapidului.

"Baza Pro Rapid a fost construita de firmele din grupul Ana pentru juniorii si jucatorii echipei Rapid si asa va ramane si dupa retragerea mea de la club. Prin preluarea clubului de catre domnul Nicolae Cristescu si ceilalti investitori nu inseamna ca echipa se va muta de la Pro Rapid. Eu ma retrag si cesionez baza sportiva cu tot ce este acolo, cladiri, terenuri si asa mai departe catre cei care urmeaza sa cumpere clubul", a spus Copos pentru Mediafax.

George Copos a mentionat ca nu a girat niciodata vreun credit cu baza Pro Rapid. "Situatia juridica a bazei este foarte clara si nu s-a schimbat niciun moment. Am vazut ca au aparut informatii conform carora am pierdut baza, dar acestea sunt numai si numai dezinformari. Niciodata nu am garantat niciun credit cu baza Pro Rapid. Nu puteam sa fac asa ceva, acolo societatile din grupul nostru au construit special pentru copiii rapidisti", a precizat oficialul.

El a adaugat ca toate cladirile de la baza Pro Rapid apartin Asociatiei Pro Rapid, iar terenurile de fotbal sunt in proprietatea statului. "Ca sa fie totul clar, cladirile de la Pro Rapid, hotelul, birourile, sala de fitness si refacere si celelalte dependinte apartin Asociatiei Pro Rapid. Terenurile de fotbal sunt ale statului si sunt folosite conform contractului pe care il avem cu statul. In plus, in 2004 sau 2005 am mai cumparat in continuarea bazei un teren de 100.000 de metri patrati prin Ana Residences", a mai spus Copos.

Ce crezi ca se va intampla cu echipa?


Modifică setările cookies