SOC pentru un fost fotbalist de la Dinamo! Intreaga familie a fost ridicata de DNA, parintii si sora sa pot ajunge in spatele gratiilor

Andrei Cordos Dinamo Pandurii Targu Jiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2015, 16:57
Data actualizarii: Vineri 24 Aprilie 2015, 17:30

Jucatorul echipei Pandurii Targu Jiu, Andrei Cordos, a avut parte de o saptamana grea. Intreaga lui familie este urmarita penal de DNA.

Jucatorul echipei Pandurii Targu Jiu, Andrei Cordos, a avut parte de o saptamana grea. Intreaga lui familie este urmarita penal de DNA.

Mama lui Andrei Cordos, Mihaela Lucia Cordos, a fost retinuta de DNA, vineri dimineata. Aceasta este acuzata de trafic de influenta in forma continuata, folosindu-se de pozitia sa si promitandu-le mai multor persoane locuri de munca la Spitalul Judetean Cluj, in schimbul unor sume de bani.


Mihaela Lucia Cordos urmeaza sa fie prezentata Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.


In acest dosar, procurorii DNA Cluj au dispus efectuarea urmaririi penale fata de senatorul Alexandru Cordoș si fiica sa, Andreea Alexandra Cordos, pentru complicitate la trafic de influenta in forma continuata. Acestia sunt tatal, respectiv sora fotbalistului Andrei Cordos.

Conform declaratiei de avere a senatorului Alexandru Cordos, sotia sa, Mihaela Cordos, vizata in acest caz, este angajata la Serviciul de Resurse Umane al Spitalului Judetean Cluj.

Oamenii legii au indicii ca la faptele de trafic de influenta savarsite de Mihaela Lucia Cordos a participat si parlamentarul Alexandru Cordos.

In turul actualei editii de campionat, Andrei Cordos a jucat la Dinamo. In iarna, s-a transferat la Pandurii Tg. Jiu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!