Soc in Giulesti! U Cluj a deraiat Rapidul! Rapid 1-2 U Cluj

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Februarie 2008, 17:13
RAPID 1-2 U CLUJ

Soc si groaza in Giulesti unde "lanterna rosie" din Liga 1 U Cluj a invins cu 2-1 Rapidul lui Mircea Rednic.Dupa Steaua, U Cluj isi mai trece o victima de lux pe lista : Rapidul incepe cum nu se poate mai prost returul cedeaza puncte pretioase de care ar putea profita CFR-ul si Steaua. 

Rapidul incepe meciul in viteza, are cateva ocaze bune, insa ii lipseste luciditatea in fata portii.I n minutul 20  Dorin Goga trece de Constantin pe partea stanga, ironizandu-l,  centreaza periculos, Dani Coman scoate in fata iar Bundea pune latul si este 1-0 pentru U Cluj.Rapidul preseaza egalarea, iar 10 minute mai tarziu dupa un carambol in careul clujean Rapidul introduce mingea in poarta, insa arbitrul nu vede si golul nu este validat in ciuda protestelor rapidistilor.

Rapidul continua sa atace si in minutul 33 Boya scoate un penalty. Dica rateaza penalty-ul, mingea ajunge la Pancu, iar fiul risipitor al Rapidulului suteaza si egaleaza. Pe final de meci insa U Cluj da lovitura: in 10 oameni dupa eliminarea lui Flavius Bad dupa un fault la Sapunaru, Goga preia o minge venita de la mijlocul terenului, face o preluare curata in marginea careului, si puncteaza pentru 2-1.

Fara nici un transfer din aceata iarna in primul 11, Rapidul s-a incurcat chiar la debut si isi complica existenta in lupta pentru titlu cu CFR-ul. 

Echipa de start a Rapidului: Coman, Sapunaru, Constantin, Maftei, Perja, Grigorie, Dica, Cesinha, Pancu, Lazar, Boya.

Echipa de start a Universitatii Cluj: Merlier, Soltuz, Bilica, Radoi, Astroga, Coman, Bundea, Goga, Silvasan, Baiano, Jovanovic.

Min 19: Goga face ce vrea cu Marius Constantin si ii paseaza lui Bundea care face 1-0 pentru U Cluj!

Min 34: Pancu egaleaza  dupa ce Dica rateaza un penalti aparat in prima faza de portarul Clujului!

Min 64: Cartonas rosu pentru Flavius Bad dupa ce l-a lovit cu cotul pe Sapunaru!

Min 81: Goga produce surpriza si marcheaza aducand Clujul in avantaj

Mesajul lui Iohannis în urma exploziilor devastatoare din Beirut: "Sincere condoleanțe familiilor"
BRAT