Soarta lui Zenga se decide la iarna

Autor: Sport.ro
Luni 12 Noiembrie 2007, 00:24
BORCEA: "LA IARNA NE ASEZAM LA MASA SI VEDEM CE E DE SCHIMBAT"

Soarta lui Zenga se va decide in iarna, spune Cristi Borcea, care se ia dupa Gigi Becali si ii cere antrenorului sa o urce pe Dinamo cat mai repede pe locul 2 in campionat.

"Am ras anul trecut, acum trebuie sa plangem. Necalificarea in Liga Campionilor si accidentarile ne-au tras in jos. Galliquio a facut greseli pe care Moti sigur nu le facea. Poate am gresit si noi ca in vara am mizat pe acelasi nucleu. Am avut atunci oferte pentru Moti, Radu, Pulhac, Niculescu, Ropotan, Lobont, Margaritescu, aproape toata echipa. Zenga este si va ramane antrenorul lui Dinamo. La iarna ne asezam la masa si vedem unde ne aflam. N-are cine sa-l sune pe Razvan Lucescu in afara de mine, iar eu nu l-am sunat. Obiectivul nostru e locul 1 sau 2. La iarna vedem unde suntem, poate intinerim lotul, poate schimbam obiectivul, poate Zenga nu e de acord cu strategia pe care o vom alege, poate noi nu vom fi de acord cu ceva, de-asta zic ca vom vedea la iarna", a spus Borcea la Fanatik.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Încă 5 locatari din „blocul morții” din Timișoara, duși la spital. Substanța, cumpărată de pe piața neagră
BRAT