Situatie RIDICOLA la Rapid: nu au lot cat pentru o echipa, dar le pleaca jucatorii! "Sunt liber, astept oferte, m-au pacalit!"

Situatie RIDICOLA la Rapid: nu au lot cat pentru o echipa, dar le pleaca jucatorii! "Sunt liber, astept oferte, m-au pacalit!"

Constantin Grecu a plecat de la Rapid la doar cateva zile de cand era dat ca sigur in Giulesti.

Grecu a refuzat sa mai ramana la Rapid dupa ce a constatat o neconcordanta intre banii pe care urma sa ii ia la semnatura si discutiile initiale, pe care le-a avut cu sefii din Giulesti.

"Mi s-a propus o anumita suma la semnarea contractului, am fost de acord, dar cand ma pregateam sa semnez, mi s-a spus ca respectivii bani mi-au fost trecuti in contract si ca ii voi primi la un anumit moment, nu cand semnez.

Acest lucru m-a deranjat, pentru ca nu aveam nici o garantie, asa ca in acest moment pot spune ca sunt jucator liber de contract si astept oferte", a spus Grecu.

Doar un antrenament a prins Grecu la Rapid, dupa care a renuntat sa mai ramana. Intre timp, clubul din Giulesti a ajuns la un numar de doar 10 jucatori in lot, dintre care doi sunt portari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies