Situatie incredibila: la un an de la modernizarea arenei, Voluntariul isi mai face un stadion! Localitatea va avea stadioanele Anghel Iordanescu si Mircea Lucescu

Situatie incredibila: la un an de la modernizarea arenei, Voluntariul isi mai face un stadion! Localitatea va avea stadioanele Anghel Iordanescu si Mircea Lucescu

Voluntariul va avea un nou stadion, ultra-modern, cu o capacitate de aproximativ 1/3 din totalul populatiei orasului. Potrivit conducatorilor clubului FC Voluntari, se doreste ca arena sa fie numita Mircea Lucescu.

Voluntariul se pregateste sa construiasca un stadion de 12.000 de locuri, la doar un an dupa ce actuala arena a orasului a fost modernizata si i s-a instalat si o nocturna.

Potrivit IlfovSport, care il citeaza pe Robert Gherghe, membru in Consiliul de Administratie al FC Voluntari, oficialitatile orasului au facut deja primele demersuri legate de proiect.

"Am facut primele demersuri legate de acest proiect. Va fi o arena de 12.000 de locuri cu foarte multe loje de jur imprejurul stadionului. La una dintre peluze va functiona un teatru intr-un program mai amplu al unui centru multicultural. Mai sunt de stabilit detalii, dar speram ca dupa ce toate lucrurile vor fi rezolvate si vom avea si finantarea necesara sa demaram, la inceputul anului viitor, lucrarile. Dorim ca noua arena sa poarte numele lui Mircea Lucescu", a spus Robert Gherghe.

FC Voluntari are in prezent un stadion de 4.600 de locuri, modernizat anul trecut. Acesta a primit si o instalatie de nocturna.

Noua arena ar urma sa se construiasca pe locul pe care joaca in prezent echipa secunda a lui FC Voluntari.

Citeste si:voluntari
VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: ”Cîţu este în poziţia pe care o are ca urmare a negocierilor conduse de mine”. ”Este un lucru care mă afectează”
BRAT
Modifică setările cookies