Situatie incredibila la Rapid: a dat afara atat de multi jucatori, inca nu are 18 pentru meciul cu Pandurii! :) Ultimele plecari:

Situatie incredibila la Rapid: a dat afara atat de multi jucatori, inca nu are 18 pentru meciul cu Pandurii! :) Ultimele plecari:

Continua remanierea lotului celor de la Rapid, care dat afara jucatori pentru a face loc unor achizitii in pauza de iarna.

Numai ca, pana la pauza, Rapid mai are un meci in campionat, cu Pandurii. La aceasta partida, Rapid nu va avea in lot 18 oameni, adica 11, plus sapte rezerve, asa cum e normal.

Digi anunta ca Doman si Vali Negru sunt oamenii care au fost dati afara de la Rapid astazi. Ei se alatura deja celor sapte oameni indepartati din Giulesti.

Cei noua jucatori care au plecat pana acum: Cojocnean, Daruiala, Milinceanu, Misa, Savin, Iulian Rosu, Laurentiu Bus, Doman si Negru.

Oamenii care au acceptat rezilierea si-au primit banii la zi pentru sezonul in curs si 80% din restantele din urma. Aceeasi sursa anunta si ca alt opt jucatori vor mai pleca de la club.

Intre timp, bolnav, Nicolae Manea a primit si el 8.500 din cei 18.000 de euro pe care ii avea de luat de la Rapid, restul urmand sa ii incaseze in zilele urmatoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies