Situatie fara iesire la Steaua: "Nici Radoi nu poate aduce fanii la stadion!" Ce spune Lacatus despre "Actiunea Noua Steaua"

Marius Lacatus nu vede nicio iesire din criza pentru Steaua fara nume.

FCSB ramane fara suporteri indiferent de cine va fi antrenor din vara, e de parere Marius Lacatus, care crede ca planul suporterilor de a infiinta o noua echipa inseamna o ruptura totala intre echipa si galerie.

"Nici Mirel Radoi, daca vine din vara, nu cred ca ar putea rezolva conflictul cu fanii. Am inteles ca suporterii isi doresc o noua echipa, cu palmares, culori, cu sigla. Iar daca ei isi doresc acest lucru, nu cred ca mai poate fi vorba de o apropiere intre fani si echipa.", spune Marius Lacatus, care nu e foarte convins ca proiectul suporterilor poate fi pus in practica.

"Depinde, sunt foarte multi suporteri stelisti in toata tara, dar nu va fi deloc simplu sa faca ce si-au propus. Asa, la prima vedere, putem sa vorbim despre faptul ca sunt milioane de suporteri, dar nu stiu cati vor fi dispusi sa plateasca."

"S-ar putea sa fie multi suporteri care sa cumpere actiuni, dar important e ce se va intampla cu banii si daca ei vor reusi sa construiasca o echipa cu acesti bani.", a mai spus Marius Lacatus la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies