Situatie fara iesire la Steaua: "Nici Radoi nu poate aduce fanii la stadion!" Ce spune Lacatus despre "Actiunea Noua Steaua"

Marius Lacatus nu vede nicio iesire din criza pentru Steaua fara nume.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 12:06
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 12:17

FCSB ramane fara suporteri indiferent de cine va fi antrenor din vara, e de parere Marius Lacatus, care crede ca planul suporterilor de a infiinta o noua echipa inseamna o ruptura totala intre echipa si galerie.

"Nici Mirel Radoi, daca vine din vara, nu cred ca ar putea rezolva conflictul cu fanii. Am inteles ca suporterii isi doresc o noua echipa, cu palmares, culori, cu sigla. Iar daca ei isi doresc acest lucru, nu cred ca mai poate fi vorba de o apropiere intre fani si echipa.", spune Marius Lacatus, care nu e foarte convins ca proiectul suporterilor poate fi pus in practica.

"Depinde, sunt foarte multi suporteri stelisti in toata tara, dar nu va fi deloc simplu sa faca ce si-au propus. Asa, la prima vedere, putem sa vorbim despre faptul ca sunt milioane de suporteri, dar nu stiu cati vor fi dispusi sa plateasca."

"S-ar putea sa fie multi suporteri care sa cumpere actiuni, dar important e ce se va intampla cu banii si daca ei vor reusi sa construiasca o echipa cu acesti bani.", a mai spus Marius Lacatus la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies