Liga 1

Situatia critica a unui club care abia se taraste in Liga I: Fiscul ii pandeste sa le vanda TOT, inclusiv portile, tabela de schimbari si combina muzicala din vestiar

AS Roma - FC Porto se vede la Sport.ro, marti, ora 21:45 | Manchester City - Steaua e miercuri, 21:45, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 August 2016, 17:19
Data actualizarii: Duminica 21 August 2016, 17:35

Situatia financiara a clubului Gaz Metan Medias este critica. Toate bunurile sunt sub sechestrul Fiscului, care vrea sa recupereze macar o mica parte din datoria pe care clubul o are la stat.

Conform profit.ro, datoria Gazului se ridica, in urma cu trei ani, la 12 milioane de lei. Inspectorii ANAF au scos la vanzare mai multe bunuri pe numele clubului, dar nu au gasit nici pana acum cumparatori.

Un teren intravilan cu complexul sportiv de 18.000 de metri patrati, terenul intravilan amenajat cu gazon artificial de 5000 de metri patrati, dar si masina de tuns iarba, tabela electronica de schimbari, aparatul de biceps femural, panoul de baschet, portile de fotbal, dar si televizorul si combina muzicala din vestiar, toate acestea au fost scoase la licitatie de ANAF, scrie profit.ro.

Pentru ca nu au gasit cumparatori, inspectorii ANAF au decis acum sa injumatateasca pretul cerut pentru terenuri. Astfel, terenul de 18.000 de metri patrati a fost redus de la 1,44 milioane de lei la 723.000 de lei.


Modifică setările cookies