Singurul stelist care si-a adus aminte de Meme Stoica: "Daca era la club, luam campionatul la 20 de puncte!"

Singurul stelist care si-a adus aminte de Meme Stoica: "Daca era la club, luam campionatul la 20 de puncte!"

Fostul portar al Stelei nu l-a prins la Steaua pe Meme Stoica, acesta ajungand in puscarie in urma sentintei date in Dosarul Transferurilor, insa a lucrat cu acesta la Unirea Urziceni, echipa care a luat titlu si a jucat in grupele Champions League:

"Daca era MM Stoica la Steaua, castigam campionatul cu 20 de puncte avans. La Steaua jucatorii sunt foarte buni, cei mai buni din Romania. Dar s-a vazut pe teren ca nu am fost intotdeauna uniti. Jucatorii au fost influentati din alta parte.Titlul cu Urziceni valoreaza mai mult pentru mine, fara frica pot sa spun ca la Urziceni a fost un grup mult mai unit. Era un grup senzational, cu tot cu cat de nebun a fost si Petrescu, MM care ne-a ajutat foarte mult", a spus Arlauskis la Digi.

Arlauskis recunoaste ca a ajuns in Anglia datorita Stelei si dezvaluie ca inca mai are de incasat bani dupa ce a castigat 3 trofee cu Steaua in acest sezon:

"Campionatul Rusiei este mai puternic si am zis ca au fost doi pasi inapoi pentru mine. Am inceput sa ma gandesc ce fac cu cariera mea. Cand am venit la Steaua m-am gandit ca ori incep sa joc bine, ori ma retrag! Nu prea am avut solutii, singura solutie a fost sa fiu serios si concentrat, sa plec de la Steaua undeva mai sus, intr-un campionat puternic. Toata lumea stia foarte bine ca visul meu este sa joc in Premier League, in Anglia. Am facut o treaba foarte buna, dar m-a ajutat si Steaua. Mai am si eu ceva de primit, de cand am plecat nu s-a vorbit nimic. Tot ce am de luat e scris in contract si Steaua trebuie sa respecte contractul, care va expira pe 30 iunie", a adaugat goalkeeper-ul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies