Liga 1

Singurul jucator care a scapat de critici dupa partida cu Gaz Metan: "Va ajunge mare!" Stelistul care trebuie sa faca meciul vietii cu Lazio

Steaua a castigat primul meci oficial din 2018 insa evolutia echipei a fost mult sub asteptari.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2018, 08:51
Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2018, 08:55

Victoria cu Gaz Metan a fost primita de patronul Stelei mai rau ca o infrangere. Acesta i-a criticat pe jucatori pentru evolutie. Nici antrenorul Nicolae Dica nu a fost multumit de jocul Stelei. Singurul care a scapat total a fost tanarul Andrei Vlad.

Portarul de 19 ani nu a avut ce face la mingea deviata de la unicul gol al Gazului, avand cateva interventii bune. Dupa plecarea lui Florin Nita, Vlad va fi titular in partidele cu Lazio care vor fi transmise in direct la Pro TV.

"Andrei Vlad are increderea noastra, este un jucator important pentru echipa. Noi ne bazam pe el. si astazi a avut o evolutie buna pentru varsta pe care o are. De la meci la meci va fi mult mai bun si cu siguranta va ajunge si la echipa nationala.

Va fi unul dintre cei mai mari portari ai Romaniei. Eu am mare incredere la el, il vad zi de zi la antrenamente, cat munceste si ce calitati are" a spus Nicolae Dica dupa partida la Telekom Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies