"Si Reghe are o vina! Nu stiu daca se mai poate ceva!" Un nume important din interiorul Stelei vorbeste despre CRIZA de la club

"Si Reghe are o vina! Nu stiu daca se mai poate ceva!" Un nume important din interiorul Stelei vorbeste despre CRIZA de la club

Steaua ramane lider si dupa infrangerea cu Dinamo, dar mai are un singur punct avans, iar Reghe vorbeste despre "o criza".

Duckadam spune ca Steaua este cu adevarat in criza, iar primul loc este doar contextual. Viitorul si Craiova pot oricand sa faca rocada la varf.

"Greu de spus cat va mai rezista Steaua pe primul loc, jucam din trei in trei zile, jocul nu merge, avem meci greu in Spania, sper sa rezistam pe primul loc pana la terminarea turului si sunt convins ca in primavara vom arata cu totul altfel. Sa scapam de aceste jocuri, ca nu stiu daca se mai poate face ceva."

"E strict problema lui Reghecampf. si el are o vina, vina are toata lumea, de la antrenori si terminand cu mine si pana la maseur. Poate face invers masajul. Nici jucatorii nu trebuie sa fie sensibili..."

"Tudorie n-a jucat nimic in meciul precedent. Dupa jocul pe care l-am vazut in aceasta perioada... nu-ti da prea multe sperante. Steaua are nevoie sa faca o analiza la rece si cu intariri vom face o figura mai frumoasa anul viitor", a declarat Duckadam la ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies