"Si Geoana a fost presedinte pentru o noapte :)" Masurile luate de Sumudica de Paste pentru a evita o surpriza uriasa in Liga I. Ce zice de transferul lui Papp de la Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2016, 18:05
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2016, 18:11

Marius Sumudica ia toate masurile ca Astra sa nu piarda titlul in momentul in care mai are nevoie de un singur punct in doua etape. Le-a lasat intrarea libera dinamovistilor la Giurgiu, ca sa sarbatoreasca titlul alaturi de el :)

"Nu avem probleme de lot, sunt valizi toti jucatorii.", spune Sumudica inaintea meciului cu Dinamo. De Paste, jucatorii nu au voie cu familiile. Vor sta in cantonament.

"Campionatul nu e transat, motiv pentru care vom sta 2 zile in cantonament. Jucatorii ar fi vrut sa fie in familii, dar asta e fotbalul, necesita sacrificii"

"De la victoria cu Steaua a inceput sa creasca tensiunea. Exista o presiune si pentru mine. Am primit felicitari de la un antrenor in voga acum si mi-a zis ca prin rolul meu am reusit sa-i fac mai atenti la mine decat la ce trebuie sa faca ei", spune Sumudica.

Acesta se teme sa nu piarda totul in finalul de campionat si refuza orice sugestie ca Dinamo ar putea s-o lase moale la Giurgiu:

"Si Geoana s-a bucurat si a fost presedinte pentru o noapte. Speram sa nu ajungem la ultima etapa si sa luam punctul acum"

"Am vazut meciuri in Italia in care echipele refuzau sa se atace pentru ca le convenea punctul. Asa e fotbalul. Eu nu cred ca sunt echipe care nu vor sa castige. Eu nu as face asa ceva niciodata. E o prostie"

"Daca voi ramane la Astra, nu o sa-l mai vedeti pe Sumudica sugubatul... nu o sa ma mai intereseze niciun conflict."

Intrebat de un posibil transfer al lui Papp de la Steaua, Sumudica a declarat: "Am vazut declaratiile unui anume antrenor... Nu comentez. In momentul in care vom lua un jucator o sa vedeti"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!