Liga 1

"Si eu imi mai fac masaj, dar nu de genul asta, ca nu ma lasa sotia!" Reactie GENIALA la Steaua dupa evadarea lui Gebhart

Timo Gebhart e in centrul atentiei la Steaua. Nu pentru ceea ce face pe teren, ci pentru ultima sa escapada.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2016, 11:55
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2016, 11:58

Gebhart a fost surprins in club si apoi la masaj erotic, spre dimineata, Becali l-a anuntat ca in cateva luni jucatorul se va intoarce in Germania, dar Reghe considera ca are un "fotbalist sclipitor" in echipa care va demonstra curand ce poate sa faca.

Duckadam a comentat situatia lui Gebhart in direct la Sport.ro:

"Daca a fost in afara programului, va suporta consecintele. Faptul ca a fost in club nu e nimic spectaculos. Dar daca nu avea voie, lucrurile se schimba. Cat priveste ca a fost la masaj, e chiar interesant, nu am fost, dar si eu m-as duce acolo o data"

"Si eu mai fac masaj din cand in cand, dar nu la masaje de acest gen, pentru ca nu imi da voie sotia. O fi incercat si Gebhart masajele din Romania", a spus Duckadam.

Si Vivi Rachita a vorbit despre acest caz:

"Pai daca echipa era la Pitesti, poate ca Gebhart nu a gasit cine sa-i faca masaj si s-a dus in oras. Lucrurile astea se intampla peste tot, si la echipele mari. Cred ca si Timo, daca va primi mai multe sanse, va arata ca e un jucator de valoare.", a declarat si Valeriu Rachita.

Modifică setările cookies