Steaua Helmuth Duckadam Timo Gebhart Superliga

"Si eu imi mai fac masaj, dar nu de genul asta, ca nu ma lasa sotia!" Reactie GENIALA la Steaua dupa evadarea lui Gebhart

Timo Gebhart e in centrul atentiei la Steaua. Nu pentru ceea ce face pe teren, ci pentru ultima sa escapada.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2016, 11:55
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2016, 11:58

Gebhart a fost surprins in club si apoi la masaj erotic, spre dimineata, Becali l-a anuntat ca in cateva luni jucatorul se va intoarce in Germania, dar Reghe considera ca are un "fotbalist sclipitor" in echipa care va demonstra curand ce poate sa faca.

Duckadam a comentat situatia lui Gebhart in direct la Sport.ro:

"Daca a fost in afara programului, va suporta consecintele. Faptul ca a fost in club nu e nimic spectaculos. Dar daca nu avea voie, lucrurile se schimba. Cat priveste ca a fost la masaj, e chiar interesant, nu am fost, dar si eu m-as duce acolo o data"

"Si eu mai fac masaj din cand in cand, dar nu la masaje de acest gen, pentru ca nu imi da voie sotia. O fi incercat si Gebhart masajele din Romania", a spus Duckadam.

Si Vivi Rachita a vorbit despre acest caz:

"Pai daca echipa era la Pitesti, poate ca Gebhart nu a gasit cine sa-i faca masaj si s-a dus in oras. Lucrurile astea se intampla peste tot, si la echipele mari. Cred ca si Timo, daca va primi mai multe sanse, va arata ca e un jucator de valoare.", a declarat si Valeriu Rachita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!