Liga 1

Si-a trimis Becali bodyguarzii sa ii bata pe fani? "Au existat intalniri cu lumea interlopa, au fost interventii cu bani pe masa"

Stelistii fac miting sambata la stadionul Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 11:28
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 11:55

Fostul lider al galeriei Stelei, Jean Pavel, a declarat ca a avut mai multe conflicte cu bogyduarzii lui Gigi Becali, printre care si o altercatie ce a degenerat. Acesta ameninta mai multe dezvaluiri daca fanii nu vor fi lasati sa ia parte la viata clubului.

Acesta va fi sustinut si de suporterii Stelei din Peluza Sud, cea care se afla in conflict cu Gigi Becali de la infiintare.

"M-am intalnit si cu Peluza Sud, le-am expus punctul de vedere, ei au aderat la acest punct de vedere. Suporterii trebuie sa faca parte din viata clubului. Cand patronul isi trimite bodyguarzii si jandarmii sa ia atitudine fata de suporteri... am avut o altercatie cu bodyguarzii lui Gigi Becali, au existat intalniri cu lumea interlopa, au fost interventii cu bani pe masa, s-au intamplat multe si am sa probez toate lucrurile astea. Avem documente care arata legaturi de la ministru pana la biroul prim-ministrului, trebuie sa raspunda toata lumea pentru asta.", a declarat Jean Pavel la Sport.ro.

Modifică setările cookies