Liga 1

Și-a risipit Tavi Popescu talentul? Mihai Stoica, despre ultimele evoluții ale perlei FCSB-ului

FCSB este mai aproape ca oricând de titlu în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 20:14
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 20:14

Echipa lui Gigi Becali are o formă impresionantă, și au câștigat șapte din cele opt meciuri jucate până acum în playoff. Mai rămân două teste: duelul cu FC Voluntari și, cel mai probabil, finala pentru titlu cu CFR Cluj, din ultima etapă.

Mihai Stoica, despre ultimele evoluții ale lui Octavian Popescu

Forma echipei este cauzată de strălucirile unor jucători din ultimele partide. Târnovanu, Olaru, Tănase, Coman, Ovidiu Popescu sau Radunovic au făcut meciuri mari în precedentele etape, iar acum sunt gata să obțină șase puncte în ultimele șase etape și să readucă titlul la București.

Totuși, motorul echipei din acest sezon a rămas fără combustibil. Tavi Popescu a avut evoluții șterse în ultimele două etape, dar Mihai Stoica are încredere că nu este vorba de o scădere de formă, ci doar de o preocupare a adversarilor pentru el.

Octavian Popescu a fost lovit cu sălbăticie de Vătăjelu, pe genunchi. I-a driblat de nu mai ştiau ăia unde sunt pe teren, dar n-a venit nimeni la pasă. În a doua parte a meciului n-a mai fost prezent în meci, dar are 19 ani”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport

Nouă goluri și patru pase de gol a reușit Tavi Popescu în acest sezon pentru FCSB, în cele 36 de partide jucate pentru echipa de pe Arena Națională.

Modifică setările cookies