Si-a ales Gebhart numarul pe care il va purta la Steaua? Cadoul pe care l-a primit inainte de a pleca din Germania. FOTO

Timo Gebhart Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Ianuarie 2016, 16:50
Data actualizarii: Miercuri 27 Ianuarie 2016, 16:51

Reghecampf se pregateste sa-l primeasca in scurt timp pe Timo Gebhart, mijlocasul german de la Nurnberg.

Potrivit lui Gigi Becali, Timp va ajunge la Steaua in scurt timp, astazi sau in 24 de ore. Acesta nu va avea probleme sa sa-si rezilieze contractul cu Nurnberg, clubul german fiind dispus sa-i dea drumul sa plece din cauza salariului sau mare.

In direct la Sport.ro, Gigi Becali a declarat: "Neamtul se prezinta astazi, avea de luat 600.000 de acolo de la Nurnberg, aia ii dau drumul dupa ce ii dau jumate din bani. La Steaua nu ia bani, ia 5000 pe luna, el vine la noi sa se relanseze. A zis ca nu renunta la toti banii, vrea macar 200.000 de euro dar cred ca azi merge in cantonament. Nu il intereseaza banii, il intereseaza sa se relanseze, are clauza de 1,5 milioane de euro, sa poate sa plece la orice echipa."

Timp Gebhart a postat astazi pe Instagram o imagine care ar putea sugera viitorul numar pe care il va purta la Steaua. Daca la Nurnberg a jucat cu 10, iar la nationala de tineret a Germaniei a purtat 13, la Steaua ar putea purta numarul 18, liber in acest moment.

In fotografie, acesta prezinta o bluza pe care a primit-o cadou cu numele sau pe spate si numarul 18.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!