Sfarsit de drum la Steaua pentru el? Cosmarul trait de Latovlevici la primul meci ca titular dupa aproape jumatate de an

Sfarsit de drum la Steaua pentru el? Cosmarul trait de Latovlevici la primul meci ca titular dupa aproape jumatate de an

Ultima oara cand Latovlevici juca pentru Steaua, echipa nu avea nicio teama in lupta la titlu, iar siguranta sa in primul 11 nu se punea in discutie.

Din decembrie si pana acum, Latovlevici a disparut de la Steaua. Galca l-a tinut mai mult in tribune pe fundasul care reusea sa marcheze un gol fantastic cu Ajax si apoi sa inscrie penaltyul decisiv care o trimitea pe Steaua spre dubla cu Chelsea din Europa League.

Intrat in ultimele luni de contract si o intentie de a negocia o noua intelegere, Latovlevici a fost eliminat din echipa, Galca preferand sa joace cu Filip, Tosca sau Guilherme.

Cu ultima clasata din Romania, Otelul, Galca a ales sa-l trimita din nou pe Latovlevici in prima echipa. Dar decizia sa a fost una neinspirata. Intr-o faza de contraatac plecata dintr-un offside nesemnalizat la Cernat, Latovlevici a fost omul care a respins decisiv mingea in poarta Stelei, Otelul conducand pe National Arena din minutul 19.

Gafa lui Latovlevici ar putea fi si ultima si pica intr-un moment extrem de delicat. Galca ar putea reveni astfel la decizia de a nu-l mai folosi tot restul sezonului, pana cand va deveni liber.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies