Cum asteapta Rusescu intalnirea cu Gabi Muresan din derby-ul finalului de campionat. Aparitia SURPRIZA pe teren in ultimul meci

Cum asteapta Rusescu intalnirea cu Gabi Muresan din derby-ul finalului de campionat. Aparitia SURPRIZA pe teren in ultimul meci

Raul Rusescu - Gabi Muresan este derbyul mai mic din Steaua - ASA, de peste doua etape.

De la ultimul meci jucat de Steaua cu ASA Tg. Mures Rusescu a trebuit sa poarte o masca speciala, dupa ce Gabi Muresan l-a bagat in spital cu o lovitura de cot in fata.

Pentru prima oara de atunci, Rusescu si-a dat masca jos si a jucat fara protectie in meciul cu Otelul Galati din campionat. Chiar cu doua etape inainte de returul cu ASA.

Ambii jucatori cu selectii la nationala, Rusescu si Gabi Muresan nu-si mai vorbesc de la acel incident. Rusescu spune ca nu are ce sa discute cu mijlocasul lui ASA, in timp ce Muresan a explicat ca a incercat in dese randuri sa-si ceara scuze pentru incidentul din tur.

Aparitia lui Rusescu fara masca pe teren nu a fost singura surpriza a Stelei cu Otelul. Latovlevici a fost titular dupa 6 luni de absenta, iar Chipciu a revenit in primul 11 dupa ce s-a accidentat la nationala Romaniei.

Captura foto: Dolce Sport

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies