SENZATIE! MM il trimite pe Piturca in desene animate: "O sa apara un nou serial: MO, FOCA si VICA!" :))

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Martie 2011, 14:42

MM Stoica raspunde la atacurile lui Victor Piturca cu aceleasi arme. "Coana Vica Bosumflata a ajuns la menopauza, nu mai are ce cauta la Steaua. Nu stie nici sa stranute intr-o limba straina" spune MM, care i-a gasit un loc lui Piturca intr-un serial de desenele animate la moda in Romania.

"Ce spune coana Vica e un prilej de glume. Coana Vica bosumflata nu face decat sa isi demonstreze limitele. M-am coborat si eu la nivelul ei acum.

"A ajuns la menopauza si e foarte nervoasa. Mai ales ca au prins-o cu camera in pachet nu poate sa mai fure. Nici macar de la casino nu mai poate sa fure.

"Coana Vica bretonata de la Orodel. Imi pare rau ca i-am divulgat marele secret. S-a urcat pe laptop si al naibii nu a vrut sa ii arate cate kile are. I-au zis toti ca arata bine, daca si-ar taia si bretonasul ar arata si mai bine. Coana Vica nerovasa.

"El tot crede ca vine la vara la Steaua. Dar nu are cauta, nu il las ca o sa fiu tot aici. Ea nu are ce cauta aici. Pentru ca in vestiar au loc doar barbatii. Tanti Vica nu vine din vara pentru ca eu sunt manager general aici.

El zice ca are oferta de la o echipa din Champions League, dar el nu stie nici macar sa stranute intr-o limba straina!

Cine sa ia o asemenea caricatura? Poate sa devina eroina de benzi desenate! O sa apara un nou serial: Mo, Foca si Vica!" a spus MM Stoica la conferinta!

Robotzi e un serial de desene animate extrem de popular pe internetul din Romania realizat de Creative Monkeyz.


Piturca a spus ca il pune pe MM Stoica sa ingrijeasca terenurile daca vine in Ghencea. "Nu vreau sa vorbesc prea mult despre MM Stoica, ar insemna sa-l bag prea mult in seama. Nu ma mira ca Mita Travestita, cum ii spun eu lui MM, s-a razgandit in privinta demisiei de la Steaua. Asa e ea, perversa, azi spune una si maine alta! O sa ramana la Steaua si o sa lucreze cu Cartu, o sa-l lucreze pe la spate!", a spus Piturca in Evenimentul Zilei.

"Daca e posibil sa lucreze cu mine, in cazul în care voi reveni in Ghencea? Da, e posibil, o sa lucreze pe la ingrijirea terenurilor", a mai spus Piturca.

Orban neagă posibilitatea instituirii unui "lockdown" după parlamentare: "O minciună gogonată"
BRAT

Modifică setările cookies