VIDEO EXCLUSIV Semnal de alarmă tras de Dumitru Dragomir înaintea barajului pentru Conference League. Ce o sfătuiește pe Universitatea Craiova

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 16:48
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 16:54

Universitatea Craiova și FC Botoșani se întâlnesc vineri seară în barajul pentru un loc în preliminariile Conference League.

Oltenii au ajuns la meciul de baraj după ce au încheiat pe locul trei în playoff, în timp ce Botoșani a profitat de faptul că Sepsi, câștigătoarea playout-ului a câștigat și Cupa și s-a calificat direct în finala pentru un loc în Conference League (altfel ar fi trebuit să joace încă un meci de baraj cu, covăsnenii).

Dragomir îi sfătuiește pe olteni să facă reclamație la FIFA și UEFA dacă pierd locul de Conference

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, vede acest baraj ca pe o anomalie și îi sfătuiește pe olteni să facă plângere la FIFA și la UEFA dacă vor rata preliminariile Conference League.

„Dacă aș fi în locul Craiovei, m-aș duce la FIFA, la UEFA aș reclama, că așa ceva nu se întâmplă în lume. Să joace locul trei cu locul opt sau nouă baraj ca să joace în Conference League. Domnule, o țară ne nebuni suntem.

Păi de ce să nu se ducă locul trei care are merite?!”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Universitatea Craiova și FC Botoșani se înfruntă astăzi pe stadionul „Ion Oblemenco” în barajul pentru prezența în ediția viitoare de Conference League, meci transmis în format LIVE TEXT de SPORT.RO de la ora 20:30.

În cele mai recente două întâlniri directe de pe „Oblemenco”, oltenii au pierdut de fiecare dată în fața Botoșaniului: 2-3 în play-off-ul din sezonul 2020-2021 și 1-2 în turul acestui sezon!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!