Primă de calificare în Conference League pentru FC Botoșani. Câți bani primesc moldovenii dacă trec de Craiova

FC Botosani baraj Conference League Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 11:50
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 12:12

Barajul pentru Conference League, între Universitatea Craiova (locul trei în playoff) și FC Botoșani (locul doi în playout și 8 în clasamentul general) se joacă pe stadionul "Ion Oblemenco".

Universitatea Craiova, locul trei în playoff-ul Ligii 1, și FC Botoșani, locul doi în playout și opt în clasamentul general, se înfruntă astăzi pe stadionul "Ion Oblemenco" în barajul pentru prezența în ediția viitoare de Conference League, meci transmis în format LIVE TEXT de sport.ro de la ora 20:30.

FC Botoșani are un palmares pozitiv cu Universitatea Craiova în ultimele patru confruntări, două victorii și două egaluri, iar Valeriu Iftime a pregătit prime importante pentru partida din baraj. 

"M-a ambiționat foarte tare faptul că am ajuns în play-out, am zis că luptăm pentru a juca în cupele europene. E un meci important pentru ei, e capital și pentru noi. Avem prime, vreo 150.000 de euro pentru calificările astea. Sunt acolo niște mici socoteli, unii și-au pus prime pentru locul trei, unii prime pentru Conference League.

Eu cred că ar fi extraordinar să câștigăm, ar fi o bucurie și o realizare enormă pentru Botoșani. Dar e meci greu, e clar. Craiova e cumva rănită, vrea mai mult. Să vedem cât de șmecheri sunt botoșănenii, care de obicei își pierd șunca din fasole când vine boierul acasă.

La noi nu sunt zvonuri cu antrenorul. Eu separ bine lucrurile astea, antrenorul e antrenor, e pe termen lung, nu e pentru un meci. Eu aș vrea să îl mai văd pe Marius Croitoru un an sau doi ani, până când renunță el la noi. El e un tip OK, face lucruri bune la Botoșani, îl mai face presa mai bun decât este, dar sunt foarte mulțumit de el", a spus Valeriu Iftime la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!