Selectionerul si conflictul! Reghecampf se cearta cu Daum dupa "episodul Nita": "Sa isi vada de treaba lui, nu suntem prieteni"

Selectionerul si conflictul! Reghecampf se cearta cu Daum dupa "episodul Nita": "Sa isi vada de treaba lui, nu suntem prieteni"

3 stelisti are Steaua la lot, Popa, Achim si Enache.

Laurentiu Reghecampf a fost in conflict deschis cu ultimii doi antrenori ai nationalei, Victor Piturca si Anghel Iordanescu. Antrenorul Stelei este aproape de a intra in conflict si cu actualul antrenor, neamtul Christoph Daum, motivul fiind convocarea lui Nita la echipa nationala.

Dupa ce a refuzat sa ii trimita jucatori in cantonament lui Iordanescu inainte de Euro, Reghecampf a refuzat sa il lase pe Nita la lot dupa accidentarea lui Tatarusanu. Antrenorul Stelei a motivat decizia prin faptul ca Nita trebuia sa fie prima solutie la national, nu una de avarie. Mai mult, Steaua era obligata sa joace in meciul de aseara cu CSMS Iasi, restanta din Liga I, cu Poiana.

"Mi-as fi dorit sa il am pe Nita, am sunat la Steaua si am cerut sa vina la noi, dar m-am gandit la situatia in care ar fi fost Steaua in meciul cu Iasi. In viitor nu voi mai fi de acord sa se dispute un meci in calendarul FIFA", a spus Daum la conferinta de presa.

In replica, Reghecampf a spus ca "Daum nu are cum sa imi faca mie un favor ca il lasa pe Nita la Steaua, s-o lase pe Steaua in pace si sa isi vada de treaba lui. Parca era open minded insa vad ca incet, incet se repeta ce era inainte la nationala". Reghecampf a mai adaugat ca e doar coleg cu Daum, cei doi nefiind prieteni sau amici.

Culmea este ca Nita a evoluat aseara cu Iasi si a gresit decisiv in remiza 1-1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies