Secretul pe care NIMENI nu l-a stiut despre Mutu! A luat o decizie care i-a schimbat COMPLET viata

Secretul pe care NIMENI nu l-a stiut despre Mutu! A luat o decizie care i-a schimbat COMPLET viata

Adrian Mutu a fost convins de sotie sa ia o decizie capitala pentru viitorul sau!

Mutu a abandonat religia in care s-a nascut pentru a intra in secta Crestinilor dupa Evanghelie, scrie Libertatea. Consuelo e cea care i-a explicat principiile cultului. Chiar daca a intrat in secta de 3 ani, Mutu a inceput sa fie un practicant in adevaratul sens al cuvantului acum doar doua luni si jumatate.

"Dumnezeu mi-a schimbat viata. Citesc Biblia si ma rog in fiecare zi. Schimbarea s-a petrecut acum trei ani, sunt crestin dupa Evanghelie. Nu s-a intamplat ceva deosebit, n-am avut niciun necaz si nicio revelatie. Pur si simplu, asa am simtit. Totul a plecat de la Consuelo, ea a trait prima aceasta experienta. Eu am aderat la acest cult, dar de doua luni si jumatate practic cu adevarat.

Si familia mea si-a schimbat religia. In vacanta din Caraibe, am ascultat-o pe Consuelo si am simtit ca e bine sa traiesc si eu asa. Consuelo m-a convins sa-mi schimb religia. Nu vad nimic rau in asta, din contra. Sunt lucruri foarte apropiate de cele pe care le invatase de mic, acasa", a explicat Mutu pentru sursa citata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies