Se pregateste FALIMENTUL norocului in 2015! EL e primul antrenor din Liga I favorit sa fie dat afara

Se pregateste FALIMENTUL norocului in 2015! EL e primul antrenor din Liga I favorit sa fie dat afara

Steaua, Dinamo, Rapid sau... Cine va avea primul antrenor dat afara in 2015?

Reghecampf s-a despartit de seicii milionari de la Al Hilal si e gata sa bantuie din nou Liga 1. Viitorul nesigur al lui Galca, al carui contract expira in vara, pune intrebari in privinta evolutiei bancii in Ghencea. 'Ramane, a avut rezultate si isi va continua munca' - e mesajul lui Becali, transmis din inchisoare prin intermediul agentului Anamaria Prodan si al presedintelui Argaseala.

In cazul in care Reghecampf va continua sa fie somer, presiunea pe viitorul lui Galca se anunta maxima. Conditia Stelei in Liga I ii face improbabila demiterea in prima parte a anului, dar un esec in preliminariile Ligii va pune din nou intrebari in privinta continuarii.

Pa langa cluburile aflate in zona retrogradarii, cele mai mari probleme pot sa le aiba Oleg Protasov si Mihai Teja. Primul a inceput rau anul, cu 0-3 in Ghencea, in timp ce Teja are si el emotii. New Dinamo, versiunea 2015, trebuie sa convinga rapid ca poate sa aduca din nou visul luptei cu Steaua printre 'caini'. Altfel, rabdarea care i-a fost promisa antrenorului poate sa dispara la fel de rapid cum a venit oferta.

Profilul perfect pentru demitere il are croatul Lokica. Necunoscut in Romania, Lokica a venit la Brasov intr-o perioada critica. Lipsa achizitiilor importante si a salariilor platite la timp au sanse mari sa resemneze vestiarul in fata unei provocari prea mari. Patronul Neculaie, cunoscut in topul impulsivitatii, are toate premisele pentru a umbla inca o data rapid la cutia cu demisi.

Tu cine crezi ca va fi primul antrenor dat afara in 2015?

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies