Se muta Steaua inapoi in Bucuresti? Pitestenii nu cred ca mai vad echipa lui Reghe pe "Nicolae Dobrin" in 2016

Se muta Steaua inapoi in Bucuresti? Pitestenii nu cred ca mai vad echipa lui Reghe pe "Nicolae Dobrin" in 2016

Steaua a jucat ultimele meciuri din Liga I pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti, acolo unde au venit peste 10.000 de fani la fiecare partida pentru a-i urmari pe ros-albastri.

Reghecampf vrea neaparat sa mute echipa inapoi in Bucuresti, pe Ghencea, declarand acest lucru inca de la numirea sa in functia de principal, in locul lui Radoi. Acesta din urma s-a mutat la SCM Pitesti, alaturi de Nicolae Dica, acesta din urma urmand a fi antrenor principal al echipei.

Directorul sportiv al SCM Pitesti, Gabriel Alexe, a declarat pentru Sport.ro ca nu au o problema sa joace pe acelasi stadion cu Steaua, insa nu crede ca echipa lui Reghe se mai intoarce la Pitesti, desi au fost sustinuti de fani mai mult decat in Bucuresti.

"Noi jucam pe central, acolo am jucat turul de campionat. Liga I se joaca in functie de televiziuni, nu ar fi o problema daca Steaua ar veni in continuare aici, sa schimbam in functie de ei, sa jucam si vinerea in functie de meciurile lor, dar nu cred ca mai vin aici. Steaua a fost iubita aici la Pitesti, si la amicalul cu noi ar fi 7-8000 de oameni.", a spus Gabriel Alexe pentru Sport.ro

Unde ar trebui sa joace Steaua in 2016? (5301 voturi)
 
In Ghencea, acolo e "acasa"
70.70%
3748 voturi
 
Pe National Arena, e mai frumos stadionul
14.02%
743 voturi
 
La Pitesti, vin mai multi fani
8.51%
451 voturi
 
Oriunde, Steaua e Steaua :)
359 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies